Info website: hoe werkt het?


Aan de rechterzijde van ieder pagina zie je de links naar de verschillende pagina's op deze site. De titels daarvan spreken voor zich. De actieve pagina is rood gekleurd. Ook kun je een overzicht van alle pagina's op deze site zien door op "Sitemap" onderaan iedere pagina te klikken. Je ziet dan in één oogopslag alle pagina's.

 

Onder de inhoudsopgave staat wat er nieuw is op de site. Ook zie je daar de datum wanneer de website voor het laatst ge-update is.

 

De meeste foto's op deze site zijn 'klikbaar', wat wil zeggen dat als je op de foto klikt er een grotere afbeelding geopend wordt. Met de pijltjes op de foto kun je door een album bladeren.

 

Foto's Danny Touw

Als een woord rood gekleurd is betekent dat het een link betreft naar een ander pagina op deze site of naar een externe link op het Internet. Of naar een e-mail adres.

 

Op ieder moment kun je door te klikken op de blauwe balk of het VOEKS logo bovenaan een webpagina teruggaan naar de Home pagina.

 

Namen van personen zijn Italic (schuin) afgebeeld.

 

Als je op een (lange) pagina naar beneden gescrolled bent zie je rechtsonder een vierkantje verschijnen met daarin een pijltje naar boven. Als je daarop klikt ga je naar de top van de pagina.

 

Mocht je een zpellingsvaut of een andere fout tegenkomen (b.v. een link die niet werkt of niet naar de juiste website gaat), aarzel dan niet mij een mail hierover te sturen: webmaster-hetzuiden@voeks.nl of gebruik het formulier op de Info webmaster pagina.

 

Foto's

Wil je één of meerdere foto's hebben die op de site staan laat me dat dan even weten via een e-mail (webmaster-hetzuiden@voeks.nl). Ik stuur de originele foto's op via WeTransfer. Je krijgt dan via e-mail een link toegestuurd. Als je daarop klikt worden de foto's gedownload, en kun je ze op je computer bewaren in het originele formaat.