ANWB: interview Martin

Interview KCK (Kampeer en Camper Kampioen) blad van de ANWB.


Op 9 April j.l. op camping De Bocht in Oirschot, heeft een fotograaf en een interviewster van het blad Kampeer en Camper Kampioen (KCK) van de ANWB een interview afgenomen over mijn situatie na mijn pensionering.


Wanneer interview wordt gepubliceerd is nu niet precies bekend, waarschijnlijk over 2 maanden.


Hier wel 1 van de vele foto's die zijn genomen.


Radio EenVandaag: interview Martin

Op woensdag 28 mei is het interview met Martin Peeters uitgezonden op Radio 1. Klik op de link hieronder om het te horen:

 

eenvandaag.nl/binnenland/51727/Martin_Peeters


Interview Martin Peeters voor Radio EenVandaag

 

Van Mischa Blok van het radioprogramma Radio EenVandaag kreeg ik het verzoek om haar in contact te brengen met Martin. Ze had het verslag van mij gezien over zijn camper en reis over de wereld. Ze was bezig over het onderwerp “Gepensioneerd en wonen in een camper” een serie te maken voor het programma van Radio EenVandaag.

 

Maandag 7 april heeft ze een bezoek gebracht aan Martin op Camping De Bocht in Oirschot en hem geïnterviewd. Over zijn leven in de camper en het rondreizen en alles wat daarmee te maken heeft. Ik heb wat foto’s gemaakt hiervan. Wanneer het interview uitgezonden wordt is nog niet bekend. Zodra hier meer nieuws over is lees je dat natuurlijk op deze website.

 

Foto's Danny Touw