Oproepen


Billiton maatschappij medewerkers

Van Berndt Westermann kreeg ik het volgende verzoek. Misschien dat er Voekers zijn die hier een antwoord op weten:


'Kent Voeks' "Het Zuiden" ook een contact - groepje - adres - persoon voor gepensioneerden van de door Shell in 1970 overgenomen Billiton Maatschappij, waarvan het pensioenfonds destijds opging in Shell's pensioenfonds? Zo ja, wilt U me laten weten hoe, c.q. via wie ik contact met hen kan zoeken? Bij voorbaat hartelijk dank!'


Reacties graag naar info@voeksregiozuid.nl

 


Ski Trainingen

Voekslid Kees van Baaren organiseert in Oost-Brabant al vele jaren ski-trainingen als voorbereiding op de wintersport. Naast trainingen staat ook gezelligheid voorop. Voor meer informatie zie onderstaand bericht van Kees:


'Ik ben sinds de vorige eeuw met pensioen na meer dan 30 jaar met Shell de wereld rondreizen. Wij hebben ons in 1996 weer in Nederland gevestigd vanuit Aberdeen en wel in Mierlo NB.

 

Er is in de regio een actief verenigingsleven en een van mijn hobby’s wil ik promoten en zien of er nog senioren in de regio Zuidoost Brabant zijn, die actief willen oefenen voor een wintersportvakantie.

 

De Skivereniging Zuid-Oost Brabant bestaat al 18 jaar en vele gepensioneerde senioren zijn al jarenlang lid. Nieuwe leden zijn altijd welkom voor cursussen skiën in de sneeuw van Montana Snowcenter en conditietrainingen in Eindhoven en Geldrop. Na de ochtend cursussen wordt er gezellig koffie gedronken.

 

De bijlagen (zie hierboven red.) bevatten pamfletten voor Sneeuwfit en SkiPLUS. Daarnaast is een bezoek aan onze website www.skiverenigingzuidoostbrabant.nl de moeite waard. Elk jaar geven wij een Skibulletin uit aangevuld met Nieuwsbrieven in het seizoen. Voor verdere informatie kunt u bij mij terecht.'

 

Gegroet Kees van Baaren

e-mail: cvanbaaren@onsbrabantnet.nl